Alam Nurul, den framstående entreprenören bakom Sea Land Sushibar AB och Taj Mahal Indisk Restaurang AB, har blivit hedrad som länets entreprenör och kommer att motta ett certifikat från er – en välförtjänt hyllning till hans enastående prestationer inom restaurangbranschen.

Tillsammans med Inna har Alam samlat över 30 års värdefull erfarenhet inom branschen och har gemensamt byggt upp ett imponerande imperium av restauranger. Deras dedikation och hårda arbete har inte bara resulterat i kulinariska framgångar utan har även bidragit till att skapa en positiv arbetsmiljö där personalen tas väl om hand. Med en stark inriktning på att erbjuda sina kunder den bästa möjliga servicen har Alam Nurul etablerat sig som en betydande aktör inom mat- och restaurangvärlden i länet.

Stort grattis till Alam Nurul – Länets entreprenörer 2023!

VD Alam Nurul
Org.nr: 559166-5558
Mail: nurultajmahal@gmail.com
Adress: TORGET 4 – 931 31 Skellefteå
Län: Västerbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *