Sara Martinesz, en företagskonsult och expert inom konflikthantering, utbildning och arbetsmiljöutredningar, har gjort en betydande insats för företag och deras ledare. Hennes engagemang och kompetens i att stötta organisationer genom att lösa konfliktsituationer och skapa en positiv arbetsmiljö är beundransvärd.

Sara vill passa på att hylla sin gamla kollega och vän,  Maria Martinsson-Nilsson, för det stöd och samarbete de har delat under åren. Detta partnerskap har bidragit till Saras framgång och förmåga att göra skillnad för sina klienter.

Förutom det yrkesmässiga stödet lyfter Sara också fram sin man, John Martinesz, för det ovärderliga stöd han ger henne i företaget och i livet. Ett starkt partnerskap både professionellt och personligt.

Vi är glada över att tilldela Sara Martinesz utmärkelsen som Länets Entreprenör och ser fram emot att fortsätta följa hennes framgångsrika insatser inom företagsvärlden.

Stort grattis till Sara Martinesz – Länets entreprenörer 2023!

VD Sara Martinesz
Org.nr: 559130-6781
Mail: sara@Martinesz.se
Adress: BÖLEVÄGEN 43 – 904 31 Umeå
Län: Västerbottens län
se.linkedin.com/in/sara-martinesz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *