Vi är stolta över att hylla Fredrik Samuelsson, VD för Samuelssons Åkeri i Vretstorp AB, som har utmärkts som länets entreprenör och får nu ett välförtjänt certifikat från oss.

Fredrik är inte bara en expert inom åkeriverksamhet, utan en pionjär som har fört sin familjes tradition in i en modern era. Redan från en ung ålder följde han med sin far, lärde sig knepen i lastbilskörningens konst och byggde gradvis upp sitt eget imperium på vägarna.

Det som särskiljer Fredrik är hans unika förmåga att hantera stora mängder grus på en och samma körning med bara en lastbil. Detta är något som många kunder värdesätter och är ett tydligt exempel på hans skicklighet och effektivitet inom branschen.

Samuelssons Åkeri i Vretstorp AB är inte bara ett åkeri, det är en förlängning av Fredriks vision och engagemang. Vi hyllar honom inte bara för hans skicklighet på vägarna utan också för att vara en föregångare för positiva förändringar inom åkeribranschen.

Stort grattis till Fredrik Samuelsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Fredrik Samuelsson
Org.nr: 556708-8140
Mail: samuelssonsakeri@telia.com
Adress: HÄSSLEBERG 165 – 694 95 Vretstorp
Län: Örebro län
facebook.com/p/Samuelssons-%C3%85keri-i-Vretstorp-AB

4 Responses

  1. Pingback: click for info
  2. Pingback: cornhole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *