Salong Lillån AB förtjänar ett stort erkännande som länets framstående entreprenör inom hår- och skönhetsvård. Med sitt engagemang för att göra det lilla extra för varje kund har de skapat en atmosfär där kunderna alltid känner sig nöjda och återkommer gång på gång. Salong Lillån AB har konsekvent valt kvalitet över kvantitet, vilket har bidragit till att sätta dem i framkant inom branschen. Deras dedikation till att leverera högkvalitativa tjänster och skapa en trivsam upplevelse för varje besökare har varit nyckeln till deras framgång.

Vidare är Salong Lillån AB och dess entreprenör förebilder när det kommer till miljömedvetenhet och hållbarhet. Genom att integrera dessa värden i sin verksamhet visar de att framgång och omtanke om miljön kan gå hand i hand.

Vi överlämnar detta certifikat som en hyllning till Salong Lillån AB för deras enastående insatser inom hår- och skönhetsvård. Deras fokus på kvalitet, kundtillfredsställelse och miljömedvetenhet gör dem till en inspirerande förebild för andra företag i länet. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsresa och önskar dem fortsatt blomstrande verksamhet

Stort grattis till Salong Lillån AB – Länets entreprenörer 2023!

Salong Lillån AB
Org.nr: 559182-4718
Mail: salonglillan50@gmail.com
Adress: Norra Strömgatan 22 – 441 30 Alingsås
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *