Rune Ullenius, VD för Rune Ullenius Åkeri AB, har varit en hängiven och pålitlig aktör inom åkeribranschen under alla dessa år. Med en lång och framgångsrik karriär har Rune dedikerat sitt liv åt att leverera pålitliga och effektiva transporttjänster.

Nu när Rune går i pension och stänger ner sitt företag är det ett utmärkt tillfälle att hylla hans hängivenhet och det fantastiska arbete han har gjort. Rune har inte bara varit en framstående entreprenör utan också en viktig del av samhällets logistik och företagsliv.

Vi vill rikta ett stort tack till Rune Ullenius för hans många års dedikerade tjänst och önska honom en välförtjänt och fridfull pension. Han lämnar efter sig ett arv av pålitlighet och professionalism som kommer att bli ihågkommet och saknat. Tack, Rune, för ditt bidrag till branschen och vi hoppas du får njuta en välförtjänt pension!

Stort grattis till Rune Ullenius – Länets entreprenörer 2023!

VD Rune Ullenius
Org.nr: 556685-3627
Mail: rune_u@hotmail.com
Adress: SÖDRA LIGÅRDEN 91 – 425 30 Hisings Kärra
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *