Ing-Marie Rundwall och Rundwall Konsult AB representerar en imponerande resa och ett dedikerat engagemang inom ledarskapsutveckling och coaching. Med starten av företaget 2017 har Ing-Marie visat enastående beslutsamhet och förmåga att skapa positiv förändring inom utbildningsområdena för ledarskap och organisationsutveckling.

Ing-Marie har en imponerande bakgrund som tidigare chef på ett större företag med över 3500 anställda. Trots detta valde hon att byta riktning och starta sitt eget bolag, vilket visar på mod och en stark önskan att följa sitt hjärta. Hennes förmåga att anpassa sig till olika kundkretsar och branscher visar på hennes mångsidighet och professionella kompetens.

Företagets fokus på ledarskapsutveckling, coaching och organisationsutveckling är viktigt för att stödja företag och organisationer i deras tillväxt och framsteg. Att Ing-Marie kontinuerligt strävar efter att öka sin egen kompetens är en nyckelfaktor som säkerställer att de tjänster som erbjuds är av högsta kvalitet och relevanta för dagens föränderliga samhälle/arbetsliv.

Utmärkelsen som länets entreprenör och det tillhörande certifikatet är ett välförtjänt erkännande för Ing-Marie Rundwall och Rundwall Konsult AB för deras framstående arbete inom utbildningsområdena för ledarskap och organisationsutveckling. Vi önskar Ing-Marie fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till Ing-Marie Rundwall – Länets entreprenörer 2023!

VD Ing-Marie Rundwall
Org.nr: 559103-8244
Mail: info@rundwallkonsult.se
Adress: SEMAFORVÄGEN 17 – 269 43 Båstad
Län: Skåne län
rundwallkonsult.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *