Ronneby Veterinärklinik AB, under ledning av den passionerade och skickliga Emma Swedenås, har hedrats som länets entreprenör och erhåller nu ett välförtjänt certifikat. Emma är ingen nykomling inom veterinärmedicinen; efter sina studier i Ungern och erfarenhet från Malmö Djursjukhus samt Trelleborgsveterinären, har hon framstått som en expert inom områden som ultraljud, tandvård, och speciellt engagerat sig i våra mindre pälsklädda vänner som kaniner och marsvin.

Utöver sitt professionella engagemang visar Emma upp sitt mångsidiga intresse för gymträning, stallet med sina hästar samt en passion för inredning och trädgård. Nyckeln till hennes framgång ligger i det hårda arbetet, passionen för sitt yrke och en outtröttlig vilja att alltid göra det lilla extra för sina fyrbenta patienter.

Vi ser fram emot den kommande öppningen av en ny klinik i Karlshamn och önskar Emma och Ronneby Veterinärklinik AB fortsatta framgångar och uppfyllelse av deras stora drömmar och ambitioner.

Stort grattis till Emma Swedenås – Länets entreprenörer 2023!

VD Emma Caroline Marianne Swedenås
Org.nr: 556845-9019
Mail: emma@ronnebyvet.se
Adress: ROSENGATAN 15 – 372 30 Ronneby
Län: Blekinge län
ronnebyvet.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *