Römar AB, under ledning av Patrik Rönnebro, har blivit förtjänt utnämnd till länets entreprenör och mottar nu ett certifikat för sitt framstående arbete. Företaget verkar inom olika områden som mark och anläggning, mätteknik samt mark- och anläggningsarbeten. Dessutom erbjuder de konsulttjänster och personaluthyrning för att möta olika behov inom branschen.

Patrik Rönnebro förtjänar en hyllning för sitt fantastiska arbete och sitt engagemang inom dessa områden. Hans ledarskap och dedikation har varit avgörande för att företaget ska nå framgång och bli erkänt som en betydande aktör i regionen. Römar ABs kompetens inom mark och anläggning, kombinerat med deras fokus på konsulttjänster och personaluthyrning, har säkerställt deras framstående position som länets entreprenör.

Vi önskar Römar AB och Patrik Rönnebro fortsatt framgång och framstående prestationer inom deras verksamhetsområden.

Stort grattis till Patrik Rönnebro – Länets entreprenörer 2023!

VD Patrik Rönnebro
Org.nr: 559213-9454
Mail: Patrik@romar.se
Adress: Stenvögen 57 – 981 42 Kiruna
Län: Norrbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *