Vi är stolta att hylla Rof Teknik AB för deras utmärkta prestationer som länets entreprenörer. Detta certifikat är en välförtjänt erkänsla för det enastående arbete de utför inom mekanisk tillverkning av verkstadsprodukter och den dedikation de har visat genom åren.

Rof Teknik AB, ledd av Folke, har gjort sig känt för att leverera högkvalitativa verkstadsprodukter och hålla leveranstiderna. Folkes företagsfilosofi är tydlig – att upprätthålla leveransprecision är nyckeln till framgång. Denna tillförlitlighet och engagemang har gjort Rof Teknik AB till en föredragen leverantör inom mekanisk tillverkning.

Folkes son, som har arbetat på och av med företaget, är hoppet om att ta över. Med Folkes överlämnande av företaget till nästa generation visar Rof Teknik AB inte bara på kontinuitet utan också på en vilja att fortsätta utvecklas och blomstra. Vi gratulerar Rof Teknik AB för deras framstående insatser och önskar dem fortsatt framgång i deras verksamhet inom mekanisk tillverkning och relaterade områden.

Stort grattis till Folke Olsson och Rof Teknik AB Länets entreprenörer 2024!

VD Folke Olsson
Org.nr: 556670-5421
Mail: rofteknik@gmail.com
Adress: KIMSTA GÅRD 320 – 195 96 Rosersberg
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *