Länets entreprenör 2023!

Vi är stolta att lyfta fram RNF Entreprenad AB vinnaren av titeln Länets Entreprenör 2023 – ett företag som inte bara utmärker sig inom inköp och försäljning av byggnadsmaterial, utan också excellerar i genomförandet av byggnadsarbeten samt uthyrning av bygg arbetsmaskiner och släpkärror.

Ricky vill också framföra sin djupa tacksamhet och hyllning till sin familj och alla dedikerade medarbetare. Det är tillsammans ett starkt team, de har arbetat hårt för att nå framgång och skapa en verksamhet som sträcker sig över olika sektorer inom byggindustrin.

Genom att kombinera passion och engagemang har Ricky skapat en företagskultur där varje individ spelar en viktig roll. Vi vill hylla Ricky och hans team för deras hängivenhet, professionalism och imponerande prestationer.

Vinnaren av Länets Entreprenör 2023 är verkligen en förebild och en kraft att räkna med inom bygg- och entreprenörs världen.

Stort grattis till Ricky Nilsson – Länets entreprenör 2023!

VD Ricky Nilsson
Org.nr: 556866-0996
Mail: ricky.nilsson@rnfentreprenad.se
Adress: FAGRABOVÄGEN 21- 447 32 Vårgårda
Län: Västra Götalands län
www.facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *