Arunas Bukauskas, VD för Riktig Skog AB, har dedikerat sig till att leverera högkvalitativa skogsvårdstjänster, inklusive plantering och röjning. Hans passion och engagemang för skogsbranschen har varit en drivkraft bakom företagets framgång.

Riktig Skog AB strävar inte bara efter affärsmässig framgång utan ser också till att erbjuda möjligheter för andra att ansluta sig till deras team. Om du delar deras passion för skogsvård och är intresserad av att arbeta i en stimulerande miljö, är Riktig Skog AB platsen för dig.

Vi är stolta över att tilldela Arunas Bukauskas och Riktig Skog AB utmärkelsen som Länets Entreprenör och ser fram emot att fortsätta följa deras bidrag till skogsindustrin och sysselsättning i regionen.

Stort grattis till Arunas Bukauskas – Länets entreprenörer 2023!

VD Arunas Bukauskas
Org.nr: 559110-2644
Mail: Riktigskog@gmail.com
Adress: RÖDINGSTRÄSKVÄGEN 4 – 961 90 Harads
Län: Norrbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *