Jeanette Lundgren, en eloge till dig och Rent Service Skåne AB för den prestigefyllda utnämningen som länets entreprenör! Det är inspirerande att se hur ert lilla familjeföretag, grundat i slutet av 2013, har blomstrat och blivit en pålitlig kraft inom hushållsnära och företagstjänster.

Ert engagemang för södra Skåne, särskilt Malmö-Lund regionen, är en viktig del av samhällsbyggandet och stärker banden i ert lokala samhälle. Det skräddarsydda erbjudandet av tjänster med fokus på hög service, kvalitet och trygghet visar på er dedikation till era kunder och era värderingar.

Jeanette, din ödmjukhet och önskan att hylla både dina anställda och din familj som en viktig del av ert framgångsrika företag är beundransvärd. Att bygga långsiktiga relationer och erbjuda en nöjd kundgaranti visar på er strävan efter excellence och er vilja att gå den extra milen för era kunder.

Må ert certifikat vara en symbol för ert hårda arbete och er fortsatta framgång som länets främsta entreprenörer. Fortsätt sprida er positiva inverkan och erbjuda högkvalitativa tjänster som bygger på långsiktiga relationer och nöjda kunder.

Stort grattis till Jeanette Lundgren – Länets entreprenörer 2023!

VD Jeanette Lundgren
Org.nr: 556948-9015
Mail: Jeanette@Rentservice.se
Adress: NAFFENTORPSVÄGEN 62 – 218 47 Bunkeflostrand
Län: Skåne län
facebook.com/rentservice.se/?locale=sv_SE

5 Responses

  1. Pingback: bonanza178 slot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *