Leo Höglund, en sann entreprenörssjäl, tar hem priset som länets entreprenör för 2023 och gör det med en imponerande bana som startade vid blott 15 års ålder. Under de senaste 12 åren har han engagerat sig helt och hållet i sitt bolag, Rent Green AB, och skapat en betydande påverkan inom branschen.

Rent Green AB har specialiserat sig på att erbjuda högkvalitativa lösningar för fasad- och rullställningar. Med flexibilitet som en av sina främsta styrkor möjliggör de uthyrning eller försäljning av byggnadsställningar, anpassade efter kundens specifika behov. En central princip för Rent Green är att erbjuda godkända ställningar i enlighet med arbetsmiljöverkets stränga krav (AFS), vilket vittnar om deras dedikation till säkerhet och kvalitet.

Leos långa engagemang och dedikation till sitt företag har inte bara resulterat i en imponerande framgångssaga utan har även gjort Rent Green till en pålitlig och ansedd aktör inom branschen. Leo Höglunds entreprenörsanda och fokus på säkerhet och kvalitet gör honom en värdig mottagare av priset som länets entreprenör för 2023.

Stort grattis till Leo Höglund – Länets entreprenörer 2023!

VD Leo Höglund
Org.nr: 556972-8297
Mail: info@rentgreen.se
Adress: Patronbergsväg 12 – 106 31 Stockholm
Län: Stockholms län

rentgreen.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *