Rensbos Grill AB, under ledning av det dynamiska paret Jörgen Rensbo och Anna-Maria Rensbo, har blivit utnämnda till länets entreprenör, och det är ingen överraskning med tanke på den imponerande mångsidigheten i ert företag.

Genom att hantera flera verksamhetsområden, från gatukök till städfirma, visar ni på er förmåga att anpassa er till olika branscher och behov. Jörgens engagemang som konsult inom produktionsplanering och logistik ansvarig förstärker ert rykte som kompetenta och erfarna aktörer inom ert område.

Ert företag är en verklig kraftpaket och en inspirerande modell för andra företag att följa. Er framgång som länets entreprenör är förtjänt och vi ser fram emot att fortsätta följa era mångfacetterade insatser och framsteg. Fortsätt vara den lysande stjärnan inom länets företagarvärld!

Stort grattis till Rensbos Grill AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Jörgen Rensbo
Org.nr: 559086-8096
Mail: RensbosGrill@gmail.com
Adress: BORNVÄGEN 40 – 822 30 Alfta
Län: Gävleborgs län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *