Renate Alstad, kreativa kraften bakom Renates konditori, Gelateria och café, är en sann mästare inom sitt område. Med över 20 års erfarenhet som utbildad bagare/konditor har Renate lyckats skapa en plats där smaker och hantverk möts i en harmonisk dans.

Vi hyllar Renate Alstad inte bara som en framstående entreprenör utan också som en dedikerad individ som värdesätter stödet från sin familj. Bakom varje framgångsrik person finns ofta ett team av människor som stöttar och tror på deras vision, och Renate tar sig tid att tacka sin familj för det ovärderliga stödet.

Renate, din passion för konfektyr och skapandet av en trevlig atmosfär på ditt konditori är beundransvärd. Vi är stolta över att hylla dig som länets entreprenör och ser fram emot att fortsätta njuta av dina läckra skapelser. Tack för att du delar ditt enastående hantverk med samhället!

Stort grattis till Renate Alstad – Länets entreprenörer 2023!

VD Renate Alstad
Org.nr: 559209-3008
Mail: renateskonditori@gmail.com
Adress: GENVÄGEN 2 – 835 31 Krokom
Län: Jämtlands län
facebook.com/renateskonditori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *