Agneta, en sann entreprenör och pionjär inom sitt område, har förtjänat den prestigefyllda utnämningen till länets entreprenör! Hennes fokus på kundnöjdhet och helhetslösningar har skapat starka och nära relationer med enskilda firmor och mindre bolag, något hon värderar högt.

Särskilt specialiserad på ekonomiska frågor inom jord- och skogsbruk, agerar Agneta som en pålitlig partner för ägarledda företag. Efter att ha startat sitt eget företag och bildat varumärket MERIT-AB tillsammans med sina “kollegor” har de skapat en framstående position inom branschen.

Agneta och hennes kollegor tog det modiga steget att starta eget efter en konflikt med den tidigare chefen på en redovisningsbyrå. Deras beslut att skapa ett eget bolag och ett gemensamt varumärke visar på deras starka samarbete och entreprenörsanda.

Må certifikatet vara en symbol för Agnetas enastående insatser och den positiva påverkan hon har haft på företag och relationer inom länets näringsliv. Fortsätt vara en inspirerande ledare och entreprenör, Agneta, du är verkligen en förebild inom ditt område!

Stort grattis till Agneta Svahn – Länets entreprenörer 2023!

VD Agneta Svahn
Org.nr: 559024-8042
Mail: agneta.svahn@merit-ab.se
Adress: HONNÖRSGATAN 26 – 352 36 Växjö
Län: Kronobergs län
merit-ab.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *