Vi vill hylla Istvan Foth för hans enastående arbete och passion för att skapa internationella vattenäventyr med RECREA AB. Med ett stort hjärta för sitt arbete vill Istvan också rikta ett varmt tack till sina nära och kära för deras stöd.

RECREA AB har en fascinerande historia som går tillbaka till sjuttiotalet, född mitt i Wermlands vilda skogar med vilda idéer och koncept som tog form i grundaren Istvan Foths eget hem. Under åren var företaget en central aktör i tillverkningen av lekredskap, inklusive det välkända BRIO-sortimentet, och var involverade i skapandet av Sveriges första stora äventyrsparker, som Skara Sommarland. Mot slutet av åttiotalet tog RECREA AB ett stort steg in i den då nyfödda vattenparkindustrin. Inspirerade av pionjärerna inom vattenorienterad underhållning, engagerade sig företaget djupt i att skapa vattenäventyr som gick bortom de traditionella gränserna för simbassänger och vattenrutschbanor.

Fokus för RECREA AB har sedan dess varit deras egna uppfinningar och unika produkter. De tror starkt på att besökare inte går till en vattenpark för att bara simma, utan för att ha roligt tillsammans med vänner och vatten. Företagets filosofi är att utforska vad som kan göras roligare med vatten, och deras produkter strävar efter att erbjuda överlägsen attraktionsvärde till en bråkdel av kostnaden för traditionella vattenrutschbanor.

Med över 30 års erfarenhet och ständig utveckling har RECREA AB placerat sig som pionjärer inom vattenäventyrsunderhållning. De är dedikerade till att ge nytt liv och vitalitet till poolområden och vattenparker över hela världen. Vi gratulerar Istvan Foth och RECREA AB till deras framstående bidrag till vattenäventyr, och ser fram emot att fortsätta följa deras resa av innovation och roligt med vatten.

Stort grattis till RECREA AB – Länets entreprenörer 2024!

VD VD Istvan Foth
Org.nr: 556491-6574
Mail: istvan@recrea.com
Län: Värmlands län
recrea.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *