Vi vill stolt hylla Tambal Hussein Rawan för hans enastående entreprenörskap och framgångsrika resa med företaget Afro Shop AB. Tambal har blivit utnämnd till länets entreprenör och tar nu emot ett välförtjänt certifikat för sina bedrifter inom handel och skönhet.

Tambal startade sin företagsresa som en vanlig anställd och arbetade i 14 år. När det företag han jobbade för stängdes ner, stod han inför en osäker framtid. Modigt nog vågade han satsa på sig själv och starta något eget. Beauty Deluxe butiken blev hans hjärteprojekt, där han inte bara jobbade utan även bodde de första två åren på grund av de ekonomiska utmaningarna. Afro Shop AB har blivit en framstående aktör inom handel med butiks- och heminredningar, bijouterier, designprodukter, konserver och torra matprodukter. De erbjuder också frisörtjänster och ett brett utbud av hårprodukter. Företaget är känt för sitt engagemang för kvalitet och för att tillgodose kundernas behov.

Tambal önskar särskilt tacka sin fru Layla, som har varit en stadig stöttepelare under de första tuffa åren och trodde på honom när andra tvivlade. Det är genom deras gemensamma ansträngningar och Tambals beslutsamhet som Afro Shop AB har vuxit och blivit en av Uppsalas främsta företag inom skönhetsbranschen. Vi vill gratulera Tambal Hussein Rawan och Afro Shop AB till denna prestigefyllda utmärkelse som länets entreprenör.

Deras framgångsrika resa är ett bevis på hårt arbete, mod och dedikation, och vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar inom handel och skönhet.

Stort grattis till Rawan Afro Shop AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Tambal Hussein
Org.nr: 556866-0467
Mail: info@beautydeluxe.se
Adress: KUNGSGATAN 39 A – 753 21 Uppsala
Län: Uppsala län
beautydeluxe.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *