Rabi Malki, VD för Rabi AB, förtjänar en stor hyllning för sitt engagemang inom sjukvården och den därmed förenliga verksamheten. Hans insatser och dedikation för att främja hälsa och välbefinnande är verkligen beundransvärda.

Att bli utnämnd till länets entreprenör är ett välfortjänt erkännande av Rabils hängivenhet och framstående arbete inom sjukvårdssektorn. Genom sitt ledarskap har han bidragit till att skapa en positiv inverkan på samhället och förbättrat livskvaliteten för många.

Hyllning till Rabi Malki för detta välförtjänta certifikat. Må du fortsätta att vara en förebild inom sjukvårdsbranschen och sprida hälsa och välbefinnande till samhället. Ert arbete gör verkligen skillnad!

Stort grattis till Rabi Malki – Länets entreprenörer 2023!

VD Rabi Malki
Org.nr: 556947-0247
Mail: rabi.malki@gmail.com
Adress: LILLMOSSVÄGEN 36 – 196 36 Kungsängen
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *