Qlp Entreprenad AB, med Georgios Perpelessis vid rodret, har blivit förtjänt utnämnda till länets entreprenör för sitt engagemang och framstående arbete inom elbilsladdningsinfrastruktur. Med en imponerande bakgrund och fokus på helhetsprojekt, har företaget specialiserat sig på installation av laddstationer för elbilar. Deras deltagande från projektets början säkerställer en noggrann planering för att leverera arbete av hög kvalitet.

Qlp Entreprenad AB är kända för sitt snabba, säkra och korrekta utförande av projekt. Genom att vara mycket eftertraktade som UE (underentreprenörer) och även erbjuda städning efter andra företag, visar de sitt engagemang för att säkerställa att allt arbete utförs på ett tillfredsställande sätt. Att anlita QLP från start kan vara nyckeln för att säkerställa att allt blir rätt från första början.

Georgios Perpelessis, även känt som Pepe, har visat sig vara en erfaren och lösningsorienterad entreprenör. Med en effektiv arbetsstil har han framgångsrikt drivit bolag och visat på sitt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet. Hans kommande företagsstart inom en ny produkt, inriktad på att bekämpa dålig lukt i skor, väcker förväntningar och ser fram emot att fylla en marknadslucka. Vi ser fram emot att följa hans framgångsresa och det innovativa tillskottet till företagsvärlden.

Stort grattis till Georgios Perpelessis – Länets entreprenörer 2023!

VD Georgios Perpelessis
Org.nr: 559023-6781
Mail: kontakt@qlp.nu
Adress: Båtbyggargatan 66 – 120 69 Stockholm
Län: Stockholms län
qlp.nu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *