Azra Jelacic, en lysande stjärna och VD för Psykologibolaget Skåne Aktiebolag, strålar nu som länets hyllade entreprenör, ett välförtjänt erkännande som vi är stolta att dela med dig.

Med en unik förmåga till facilitation och en passion för ledarskapsutveckling, teamutveckling och konferenskickoffs har Azra och Psykologibolaget blivit en oumbärlig kraft för företag i alla sektorer. Från techbolag och stora banker till offentliga företag, erbjuder de skräddarsydda tjänster inom organisationsutveckling, föreläsningar, psykologisk konsultation, parterapi och individuell terapi.

Genom att skicka ut kundundersökningar till sina samarbetspartners har Psykologibolaget bevisat att deras insatser inte bara stärker den psykiska hälsan bland de anställda utan också direkt påverkar företagets framgång. En tydlig indikator på att trivsamma arbetsmiljöer och välmående anställda skapar en positiv inverkan på företagets ekonomiska resultat.

Azra vill även framföra en varm hyllning till sin make Mirza Jelacic för det ovärderliga stöd han har varit genom hela resan. Tillsammans med sitt dedikerade team på Psykologibolaget erbjuder Azra expertis inom ledarskapsutveckling, teamutveckling, kickoff-konferenser, coaching och konflikthantering.

Tack, Azra, för ditt engagemang och insatser för att främja hälsa och framgång inom näringslivet. Vi är stolta över att hylla dig som en inspirerande och framstående entreprenör i vårt län

Stort grattis till Azra Jelacic – Länets entreprenörer 2023!

VD Azra Jelacic
Org.nr: 559139-5925
Mail: azra@psykologibolaget.se
Adress: FRIGGAS VÄG 16 – 723 55 Västerås
Län: Västmanlands län
psykologibolaget.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *