Projektservice Hedberg Aktiebolag, under Åke Hedbergs ledning, är stolta mottagare av länets entreprenörsutmärkelse och certifikat från er. Företaget är inriktat på byggledning och konsultverksamhet inom byggbranschen samt ägande och förvaltning av fast och lös egendom, inklusive dotterbolag och värdepapper.

Åke Hedberg har under lång tid drivit företaget med dedikation och expertis inom byggsektorn. Hans företagsresa har präglats av enastående arbete och engagemang. Utmärkelsen som länets entreprenör är ett välförtjänt erkännande av Åkes betydande bidrag till branschen och samhället.

Vi vill även notera Åkes ödmjukhet genom att tacka sin familj för det stöd och kärlek som har varit en viktig del av hans företagsresa. Det är tydligt att Åke Hedberg inte bara är en framstående entreprenör utan också en uppskattad familjeman.

Stort grattis till Åke Hedberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Åke Hedberg
Org.nr: 556663-5297
Mail: ake.hedberg@projektservice-hk.se
Adress: Storgatan 42 – 352 32 Växjö
Län: Kronobergs län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *