Profilogen Bromma AB, under ledning av Mattias Lené, är stolta mottagare av länets entreprenörsutmärkelse och ert certifikat. Företaget är en modern reklamproducent som har specialiserat sig på att producera reklam in-house och strävar alltid efter att erbjuda utmärkt service.

Med en imponerande erfarenhet inom reklamproduktion är Profilogen Bromma AB expert på att välja rätt produktionssätt för att uppfylla kundernas behov. Företaget erbjuder en omfattande lista av tjänster, inklusive fönsterdekor, banderoller, dekaler, Roll-Ups, affischer, företagsskyltar och bildekorer. De har en stark inriktning på snabb service, hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

Mattias Lené förtjänar verkligen hyllningar för det fantastiska arbete han har utfört och den imponerande resa han har genomgått under de 20 åren inom reklamproduktion. Hans dedikation och hårda arbete har bidragit till att etablera Profilogen Bromma AB som en betrodd partner för företagsprofilering. Vi önskar fortsatt framgång och fortsatt samarbete i många år framöver.

Stort grattis till Mattias Lené – Länets entreprenörer 2023!

VD Mattias Lené
Org.nr: 556872-4305
Mail: mattias@profilogenbromma.se
Adress: JOHANNESFREDSVÄGEN 11 – 168 69 Bromma
Län: Stockholms län
profilogenbromma-stockholm.se/
instagram.com/profilogen_bromma_ab/

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *