Joakim Johansson, VD för Profileringsbolaget i Halmstad AB, är en framstående entreprenör och affärsledare som har utmärkt sig inom handel med profilkläder, reklamartiklar och presentartiklar. Hans dedikation och ledarskap har varit avgörande för företagets framgång och bidragit till dess starka närvaro inom branschen.

Profileringsbolaget i Halmstad AB, under Joakims ledning, har blivit en pålitlig och påtaglig kraft inom försäljning av profilkläder och reklamartiklar. Företaget strävar ständigt efter att erbjuda högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar för sina kunder.

Vi hyllar Joakim Johansson och hela teamet på Profileringsbolaget i Halmstad AB för deras engagemang och bidrag till branschen. Tack vare ert hårda arbete och dedikation har ni skapat ett företag som är värt att uppmärksamma. Fortsätt att vara en förebild för andra och fortsätt den framgångsrika resan!

Stort grattis till Joakim Johansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Joakim Johansson
Org.nr: 559043-1283
Mail: joakim.johansson@fronta.se
Adress: FOGDEGATAN 33 A – 302 33 Halmstad
Län: Hallands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *