Einar Marklund är en sann pionjär och visionär inom tillverkningsbranschen och har med sitt företag satt tydliga avtryck i branschen. Som ledare och entreprenör har han framgångsrikt drivit Ackra Invest AB mot nya höjder, och hans engagemang för kvalitet och nöjda kunder har varit kärnan i bolagets framgång.

Genom sin fokuserade satsning på legotillverkning av rostfria detaljer och specialisering på elektrolytpolering har Einar inte bara skapat ett företag utan förändrat landskapet inom tillverkningsindustrin. Han har förädlat tillverkningen av fiskodlingsutrustning och gjort sitt företag till en banbrytande kraft.

Einars filosofi om att investera i medarbetarna har skapat en företagskultur där varje individ spelar en avgörande roll. Genom att prioritera medarbetarnas välbefinnande har han byggt upp en högkvalitativ arbetsstyrka som är nyckeln till Ackra Invests framgång.

Ett särskilt tack riktas till Ackra Invest för deras betydelsefulla bidrag till företagets utveckling och tillväxt. Ett partnerskap som Ackra Invest, med stöd från Skellefteå Kraft och Region Västerbotten, har varit en avgörande faktor i att stödja och främja tillväxten av mogna bolag i regionen.

Vid 73 års ålder planerar Einar att överlämna sitt företag till sina dedikerade medarbetare, vilket är en rörande gest och ett bevis på hans långsiktiga syn och engagemang för företagets framtid. Einars arv som ledare och visionär kommer att leva vidare genom det starka team han har byggt upp, och vi hyllar honom för hans betydande bidrag till näringslivet i vårt län. Tack för att du gör skillnad och inspirerar oss alla!

Stort grattis till Einar Marklund – Länets entreprenörer 2023!

VD Einar Marklund
Org.nr: 556489-6198
Mail: einar@poro.se
Adress: NORRLÅNGTRÄSK 6 – 934 95 Kåge
Län: Västerbottens län
poro.se/

9 Responses

  1. Pingback: Mossberg firearms
  2. Pingback: golden visa
  3. Pingback: บัตร psn
  4. Pingback: site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *