Mira Aaltonen: En sann visionär och drivkraft bakom en galopperande framgångssaga.

I den lugna utkanten av vår stad hittar vi Mira Aaltonen, en entreprenör med en djup kärlek till hästar och en oförtröttlig vilja att förverkliga sin dröm inom hästsporten.

Mira’s kärlek till hästar började redan vid sju års ålder och har vuxit till en passion som genomsyrar varje aspekt av hennes liv. Vid 14 år ägde hon redan sin egen häst och visade tidigt en entreprenörsanda genom att låta grannarna rida i utbyte mot bidrag till hennes fyrbenta vän. Den tidiga grunden för entreprenörskap lade grunden för den blomstrande hästverksamhet som Mira har byggt upp.

Mira’s hjärta verkar slå i takt med hästhovarnas rytm. Med öga för minsta detalj upprätthåller hon en obruten fokus på kvalitet inom sin ridskola. Hennes engagemang sträcker sig bortom affärer; hon skapar en medkännande miljö för både sitt team och hästarna, säkerställande deras välmående på bästa möjliga sätt.

Det som började som en barndomsdröm har utvecklats till ett bevis på envishet och beslutsamhet. Vid 18 års ålder startade Mira sin verksamhet med endast åtta hästar. Hennes dedikation och äkta kärlek till det hon gör har lett henne att hantera en hjord av över 150 hästar vid en tidpunkt under hennes resa.

För Mira väcker synen av glada barn som rider hennes hästar en känsla av uppfyllelse, likt att förverkliga sina egna barndomsdrömmar. Det är uppenbart i varje handling att hon ser sin ridskola inte bara som ett företag utan som en kanal för att dela med sig av hästskönheten och glädjen med andra.

Mira Aaltonen står som ett levande bevis på att outtröttlig passion tillsammans med äkthet kan förvandla drömmar till verkliga, galopperande verkligheter. Hon personifierar inte bara hängivenhet och hästkunskap, utan fortsätter också att inspirera ryttare, drömmare och entreprenörer världen över. Vi hyllar Mira för hennes betydande bidrag till hästsporten och för att vara en strålande förebild för alla som delar hennes passion. Tack för att du låter drömmar galoppera fritt under din kärlek till hästar!

Stort grattis till Mira Aaltonen – Länets entreprenörer 2023!

VD Mira Aaltonen
Org.nr: 556848-3902
Mail: info@ponnystall.se
Adress: LEMSHAGAVÄGEN 1-3 – 134 61 Ingarö
Län: Stockholms län
ponnystall.ponycontrol.se/sv/book

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *