Länets entreprenör 2023!

Walid Faour, mannen bakom Faour Management AB, har nu tagit sina affärsambitioner till nya höjder med PLAYR BY FAOUR AB. I spetsen för sin bransch är Walid marknadsledande med över 200 gaming-datorer i toppform.

Genom att driva Faour Management AB har Walid Faour visat på enastående affärsförmåga inom branschen. Men nu, med fokus på PLAYR BY FAOUR AB, tar han spelvärlden med storm. Hans engagemang och skicklighet avspeglas i varje detalj av de över 200 gaming-datorerna som han stolt erbjuder.

Walid Faour är inte bara en entreprenör; han är en visionär som skapar en plats där passion för gaming möter överlägsen teknologi. Vi ser fram emot att följa hans resa och önskar honom fortsatt framgång som den marknadsledande kraften inom gaming.

Stort grattis till Walid Faour – Länets entreprenör 2023!

VD Walid Faour
Org.nr: 559373-4113
Mail: walid.faour@playr.se
Adress: SUNDSPROMENADEN 23 – 211 16 Malmö
Län: Skånes Län
https://playr.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *