Joakim Håkansson, en sann entreprenör och hängiven sjöman, leder Pimmens Dykservice AB med passion och expertis. Genom att kombinera dykeriverksamhet, bryggarbeten och sjöentreprenad har företaget blivit en pålitlig aktör inom branschen. Joakim, som även arbetar heltid på kustbevakningen, balanserar skickligt sitt engagemang för havet med att förvalta och utveckla sitt eget företag.

Den nyligen utbildade sonen stärker företagets framtid och följer i sin fars fotspår. Med dedikation och yrkeskunnighet är det med stolthet vi tilldelar Joakim Håkansson titeln som Länets Entreprenör 2023, och vi ser med spänning fram emot att följa Pimmens Dykservice AB:s fortsatta framgångsresa.

Stort grattis till Joakim Håkansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Joakim Håkansson
Org.nr: 556960-4779
Mail: joakim@pimmensdykservice.se
Adress: KNÖSÖVÄGEN 93 – 371 64 Lyckeby
Län: Blekinge län
pimmensdykservice.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *