Line Thomson, den dynamiska kraften bakom Peops Relations AB, förtjänar varm hyllning som länets entreprenör. Vi är glada över att dela denna framstående prestation med hela samhället.

Peops Relations AB, under Lines ledning, erbjuder sina kunder en unik och teambaserad lösning. Varje medlem i teamet bidrar med sin unika kompetens för att säkerställa att kunderna får bästa möjliga kunskap och support. Line själv är mästaren på att bygga och upprätthålla meningsfulla relationer och har genom åren stött på och löst alla tänkbara problem inom People Operations.

När Line inte arbetar, hittar man henne antingen leda spinning- eller bodypumpkurser och inspirera andra till fysisk aktivitet eller på resor med familj och vänner, njutande av livet utanför arbetsplatsen.

Vi hyllar Line Thomson för hennes framstående ledarskap, engagemang och förmåga att skapa positiva relationer. Tack för att du är en förebild för andra och för att bidra till att göra vårt län blomstrande och starkt.

Stort grattis till Line Thomson – Länets entreprenörer 2023!

VD Line Thomson
Org.nr: 559206-6152
Mail: line@peopsrelations.se
Adress: RÅDHUSET VAKSALAGATAN 2 – 753 20 Uppsala
Län: Uppsala län
peopsrelations.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *