Det är med stolthet och erkännande som vi tillkännager att Pedersens Måleri AB har utnämnts till länets entreprenör och erhåller härmed vårt certifikat för deras framstående insatser. Dannijel During, företagets motor och ledare, förtjänar särskild uppmärksamhet för sitt imponerande arbete.

Pedersens Måleri AB, under Dannijels ledarskap, är kända för sin dedikation till måleri och byggverksamhet. Företaget har etablerat sig som en pålitlig och professionell aktör inom branschen och har även ägnat sig åt verksamhet som är förenlig med deras huvudinriktning.

Vi hyllar Dannijel för hans fina arbete och engagemang, vilket har varit avgörande för företagets framgång. Dannijel vill också rikta sitt tack till sin sambo och sin barndomsvän, som har varit viktiga stöttepelare i hans entreprenörsresa.

Dannijels personliga engagemang och dedikation till att leverera högkvalitativa måleri- och byggtjänster har gjort Pedersens Måleri AB till en respekterad och framstående aktör i regionen. Vi gratulerar Dannijel During och hela teamet på Pedersens Måleri AB för deras imponerande prestationer och önskar dem fortsatt framgång på deras företagsresa.

Stort grattis till Dannijel During Länets entreprenörer 2023!

VD Dannijel During
Org.nr: 556510-3784
Mail: Dannijel_during@hotmail.com
Adress: Hagåkersgatan 19A – 431 41 Mölndal
Län: Västra götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *