Peter Bergman, VD för PBM i Säffle AB, är en framstående entreprenör som har gjort avtryck inom monteringsbranschen. Hans engagemang och fokus på att leverera högkvalitativa lösningar har gjort PBM i Säffle AB till en pålitlig aktör på marknaden.

Peter är inte bara skicklig inom sitt yrke utan tar även sitt arbete på stort allvar. Med en dedikation till att leverera bästa möjliga kvalitet och service gör han sitt arbete från hjärtat. Det är tydligt att han strävar efter att överträffa förväntningar och sätter sitt hjärta i varje projekt.

Vi är stolta över att tilldela Peter Bergman och PBM i Säffle AB utmärkelsen som Länets Entreprenör. Hans insatser och ledarskap har inte bara bidragit till företagets framgång utan har också positivt påverkat branschen och det lokala näringslivet. Vi ser fram emot att följa Peters fortsatta framgångssaga och önskar honom allt gott på hans entreprenörsresa.

Stort grattis till Peter Bergman – Länets entreprenörer 2023!

VD Peter Bergman
Org.nr: 556636-7180
Mail: pbmsconstruction@gmail.com
Adress: AMNERUD GLÄNTAN 1 – 661 92 Säffle
Län: Värmlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *