Robert Jakobsson, VD för Partner Robert Jakobsson Aktiebolag, är en eldsjäl inom el och automationsverksamhet. Med en passion för sitt arbete strävar han efter att leverera tjänster av högsta kvalitet inom utbildning, byggverksamhet och konsultverksamhet för företagsorganisationer.

Vi är stolta över att hylla Robert Jakobsson som länets entreprenör och erkänna det lilla extra han och hans företag gör för sina kunder. Genom att sätta kundnöjdhet i centrum och sträva efter att överträffa förväntningarna, skapar de långvariga relationer och säkerställer att varje kund lämnar med ett leende.

Tack, Robert Jakobsson, för ditt engagemang, professionalism och dedikation till att göra affärer med omtanke och kvalitet. Vi ser fram emot att följa ditt fortsatta framgångsrika arbete och är glada över att ha dig som en lysande stjärna bland länets entreprenörer.

Stort grattis till Robert Jakobsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Robert Jakobsson
Org.nr: 559215-5849
Mail: robert.jakobsson@p-rj.com
Adress: TALLVÄGEN 11 – 611 57 Nyköping
Län: Södermanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *