Patrik Takkula, VD för PAMEK AB, är en hängiven entreprenör med lång erfarenhet inom vatten, värme och sanitet. Trots att PAMEK AB är ett mindre VVS-företag har det blivit känt för sin dedikation och höga standard av tjänster. Verksamheten sträcker sig över hela Skåne och har blivit en pålitlig partner för både små reparationer och större ombyggnadsprojekt.

Patrik och hans kollegor på PAMEK AB har skapat ett företag som inte bara levererar kvalitativa VVS-tjänster utan också byggt upp ett starkt nätverk av samarbetspartners inom el, bygg, kakel och klinkers. Vi vill hylla Patrik Takkula och hela teamet på PAMEK AB för deras framgångar och dedikation till att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder. Erat engagemang och professionalism är en förebild för företag och entreprenörer överallt. Fortsätt det fantastiska arbetet!

Stort grattis till Patrik Takkula – Länets entreprenörer 2023!

VD Patrik Takkula
Org.nr: 559168-7495
Mail: patrik@pamek.nu
Adress: SATELLITVÄGEN 7 – 245 34 Staffanstorp
Län: Skåne län
pamek.nu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *