Göran Lundstedt har inte bara vunnit priset för länets entreprenör för 2023, utan han har också skapat en företagsverksamhet som verkligen står ut. Hans företag, Ovata Kraft & Förvaltning AB, är banbrytande inom branschen och erbjuder en rad specialiserade tjänster som täcker allt från eldriftledning och värmefotografering till kraftentreprenader och uthyrning av nätstationer och byggström.

Som företagsledare har Göran Lundstedt inte bara en imponerande utbildning inom sin bransch, utan också en stark framtidsinriktning. Han är en visionär som inte bara förstår de nuvarande utmaningarna och möjligheterna i branschen, utan som också kan navigera mot de framtida trenderna och kraven. Genom att vara välutbildad och framtidsinriktad har Göran positionerat sitt företag som en betrodd och pålitlig aktör inom elteknik.

Ovata Kraft & Förvaltning AB verkar inte bara lokalt utan har också möjligheten att utföra sina tjänster rikstäckande beroende på uppdragets omfattning. Göran och hans team är engagerade i att möta och överträffa kundens förväntningar. De har specialiserat sig på att bistå företag och organisationer i Mälardalen med deras kraftbehov, och deras kompetens sträcker sig från mindre uppdrag till större kraftentreprenader upp till 24 kV.

Göran Lundstedts fokus på kunder och kontakter har varit en nyckelkomponent i hans framgångsrika entreprenörsskap. Genom att prioritera och förstå kundens behov har han byggt upp långsiktiga relationer och etablerat Ovata Kraft & Förvaltning AB som en pålitlig partner inom branschen.

Vi gratulerar Göran Lundstedt till denna välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör för 2023 och ser fram emot att se hur hans företag fortsätter att vara en ledande kraft inom elteknik och kraftentreprenader.

Stort grattis till Göran Lundstedt – Länets entreprenörer 2023!

VD Göran Lundstedt
Org.nr: 559149-2904
Mail: goran.lundstedt@ovata.se
Adress: Sandvikstorp – 642 96 Malmköping
Län: Södermanlands län

ovata.hemsidadirekt.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *