Östen är verkligen en legend inom företagsvärlden och har gått igenom en imponerande entreprenörsresa. Redan som 19-åring blev han Sveriges yngsta verkstadschef och fortsatte sedan som delägare och framgångsrik ledare för en av Sveriges mest framstående verkstäder. Hans talang och engagemang etablerade företaget i flera svenska städer och gjorde det till en pålitlig aktör på marknaden.

Även efter att ha sålt företaget för 12 år sedan har Östen inte vilat på lagrarna. Han är en sann entreprenör, obeveklig och redo för nya utmaningar. Idag tar han sig an fastighetsvärlden med fokus på kommersiella fastigheter, och Kattarp Invest AB är ett av de företag han driver med framgång.

Östens dedikation och mångåriga erfarenhet har verkligen gjort avtryck inom näringslivet. Han har visat att förändring är en möjlighet att växa och att varje ny fas i livet är en chans att utforska nya områden av framgång.

Vi är stolta att tilldela Östen titeln Länets Entreprenör 2023. Hans resa och insatser är en inspirationskälla för andra entreprenörer och en påminnelse om kraften i att ständigt sträva efter framgång. Vi ser med spänning fram emot att följa hans fortsatta framgångssaga.

Stort grattis till Östen Lindberg – Länets entreprenörer 2023!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *