Vi lyfter fram Flemming Christoffersen, en inspirerande entreprenör med över 30 års värdefull erfarenhet inom sitt område. Oriri Energy Management AB, under Flemmings ledning, har utsetts till länets entreprenör och mottar nu ett förtjänt certifikat för sina enastående prestationer inom energihantering.

Med en imponerande historik av samarbete med över 100 kunder inom industri, fastigheter och offentlig förvaltning, täcker Oriri Energy Management AB alla segment av energikedjan. Flemming och hans team har dedikerat sig till att erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kund, vilket har resulterat i framgångsrika energiprojekt genom åren.

Att köpa el till ett företag kan vid första anblicken verka enkelt, men Flemming och Oriri Energy Management AB har visat att det går långt utöver att bara välja ett elhandelsavtal. Deras expertis och engagemang inom energihantering har inte bara gynnat företag utan också bidragit till en hållbar och effektiv energianvändning.

Vi hyllar Flemming Christoffersen och hela teamet på Oriri Energy Management AB för deras betydande bidrag till energihanteringssektorn. Deras dedikation till kunder och förmåga att täcka alla aspekter av energiledningen gör dem värdiga mottagare av detta certifikat som länets framstående entreprenör inom energihantering.

Stort grattis till Flemming Christoffersen – Länets entreprenörer 2023!

VD Flemming Christoffersen
Org.nr: 556987-9439
Mail: fc@oriri.se
Adress: ÖJA 405 – 313 92 Oskarström
Län: Hallands län
elupphandling.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *