Anna Orbe, VD för ORBE Consulting Aktiebolag, är en exceptionell entreprenör som har ägnat sitt engagemang åt att forma och stärka företagslandskapet. Med fokus på management och organisationsutveckling har hon framgångsrikt lotsat företaget genom utmaningar och framgångar.

Anna Orbe har inte bara förvaltat sitt företag utan har även tagit sig an viktiga samhällsutmaningar inom hälsorelaterade områden. Hennes insatser inom forskning, utbildning och kommunikation är beundransvärda och bidrar till en positiv påverkan på samhället.

Att bli utnämnd som Länets Entreprenör 2023 och erhålla certifikatet är en välförtjänt erkännande av Anna Orbes insatser och dedikation. Hennes ledarskap och vision har inte bara gynnat företaget utan också berikat det lokala näringslivet och hälsorelaterade sektorn.

Stort grattis till Anna Orbe – Länets entreprenörer 2023!

VD Anna Orbe
Org.nr: 556637-4632
Mail: anna.orbe@indea.se
Adress: ÅKERSBERGAVÄGEN 57 – 184 52 Österskär
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *