Pär Öberg, VD för Omontis AB, är en beundransvärd entreprenör som har förvandlat byggupplevelsen för sina kunder. Hans dedikation till att byta kök, lägga golv och ge överlägsen service har gjort Omontis AB till en pålitlig aktör inom branschen.

Det är tydligt att Pär och hans team strävar efter att överträffa kundernas förväntningar genom att lägga ner det lilla extra som gör varje projekt unikt. Genom att fokusera på kvalitet före kvantitet har Omontis AB skapat en stark grund för långsiktiga relationer med sina kunder.

Vi hyllar Pär Öberg och hela Omontis AB för deras engagemang för enastående arbete och kundtillfredsställelse. Fortsätt med att sätta kvalitet och nöjda kunder i första rummet, och vi ser fram emot att följa era fortsatta framgångar!

Stort grattis till Pär Öberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Pär Öberg
Org.nr: 559123-4397
Mail: par.omotis@gmail.com
Adress: SVEDÄNG 212 KLINGVRETEN – 740 48 Östervåla
Län: Uppsala län
omontis.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *