Ola Sandberg, VD för Ola’s Byggtjänst AB, är en erfaren och dedikerad entreprenör inom byggbranschen. Med över 20 års erfarenhet och en bakgrund som snickare har han varit en pålitlig aktör inom branschen.

Ola’s Byggtjänst AB är känt för att leverera högkvalitativa byggtjänster och har etablerat sig som en pålitlig partner för olika byggprojekt. Ola’s långa engagemang och expertis har varit en bidragande faktor till företagets framgång och till det positiva rykte de har byggt upp.

Vi är stolta över att tilldela Ola Sandberg och Ola’s Byggtjänst AB utmärkelsen som Länets Entreprenör och ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa inom byggbranschen.

Stort grattis till Ola Sandberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Ola Sandberg
Org.nr: 556738-1214
Mail: os-tjanst@live.se
Adress: GRANNÄSVÄGEN 24 – 944 94 Jävrebyn
Län: Norrbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *