Länets entreprenör 2023!

Vi är stolta över att presentera Jörgen Berglund, mottagaren av årets Länets Entreprenör 2023. Jörgen är hjärnan och kraften bakom OFFERDALSSKIFFER, en unik skifferanläggning som skapar skifferprodukter skräddarsydda efter kundens behov.

Det som gör OFFERDALSSKIFFER så speciell är den extraordinära skiffern som bryts i Offerdalsbygden. Denna sten har en unik struktur som får den att skimra i alla regnbågens färger, särskilt när den blir fuktig. Dess oemotståndliga yta har gjort stenen älskad bland både anläggningsföretag och privatpersoner. Den återfinns särskilt i villa­trädgårdar, offentliga trädgårdar och parker och ger varje plats en touch av naturlig skönhet.

Men OFFERDALSSKIFFER är inte bara känd för sin enastående sten. Jörgen Berglund och hans team går varsamt fram i sin verksamhet och är dedikerade till att minimera sin påverkan på miljön. De ser alltid till att återställa marken där deras maskiner har arbetat, och hållbarhet är en central del av deras företagsfilosofi.

Vi gratulerar Jörgen Berglund till detta prestigefyllda pris och ser med spänning fram emot att se hur hans passion för skiffer och hållbarhet kommer att fortsätta att forma branschen och miljön.

Stort grattis till Jörgen Berglund – Länets entreprenör 2023!

VD Jörgen Berglund
Org.nr: 559150-7255
Mail: info@offerdalsskiffer.se
Adress: OFFERDALS-VEJMON 102 – 835 98 Offerdal
Län: Jämtlands län
www.offerdalsskiffer.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *