Moa Gürbüzer, VD för Oddbird International AB, är en banbrytande entreprenör med en inspirerande vision. Genom att producera alkoholfria premium viner och bedriva aktiv forskning för att förbättra smaken utan alkohol, har Moa och hennes team på Oddbird International tagit ett betydande steg mot att minska alkolismen i världen.

Oddbird Internationals dedikation till att erbjuda högkvalitativa, alkoholfria alternativ visar på deras engagemang för hälsa och välbefinnande. Moa strävar mot en framtid där valet mellan alkohol och alkoholfria alternativ blir lika självklart som att välja mjölk i kaffet.

Vi hyllar Moa Gürbüzer och Oddbird International AB för deras framstående insatser och deras positiva påverkan på branschen. Deras vision och arbete är en källa till inspiration, och vi ser fram emot att se deras fortsatta framgångar. Fortsätt sprida positiv förändring och erbjuda smakfulla alternativ!

Stort grattis till Moa Gürbüzer – Länets entreprenörer 2023!

VD Moa Gürbüzer
Org.nr: 556808-0351
Mail: Moa@oddbird.com
Adress: ERIK DAHLBERGSGATAN 14 – 411 24 Göteborg
Län: Västra Götalands län
oddbird.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *