Johan och Stefan, som tog över Ö. Eriksson Åkeri AB efter sin far 2004, är verkligen värda all hyllning och erkännande. Genom att blicka tillbaka och hedra sin far, som en gång startade företaget och delade med sig av kunskapen om hur verksamheten fungerar, visar de på en stark familjetradition och entreprenörsanda.

Att driva ett familjeföretag är inte bara att förvalta en affärsarv, det är också att bygga vidare på den och forma dess framtid. Johan och Stefan har, med respekt för det arv de fått, tagit Ö. Eriksson Åkeri AB till nya höjder och fortsatt att leverera pålitliga transporttjänster till sina kunder.

Vi hyllar Johan och Stefan för deras engagemang, dedikation och för att de har fortsatt att vara en framstående del av företagsvärlden. Må er framgångsrika resa som företagsledare fortsätta och må ni fortsätta att hedra er fars minne på bästa sätt.

Stort grattis till Johan Eriksson och Stefan Eriksson– Länets entreprenörer 2023!

VD Johan Eriksson och Stefan Eriksson
Org.nr: 556141-4862
Mail: blacksta.johan@gmail.com
Adress: EKEBYVÄGEN 13 – 747 30 Alunda
Län: Uppsala län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *