Med enastående prestationer och dedikation har Niclas och Susanne Gustafsson, tillsammans med sitt fantastiska team, lyckats lyfta Nygårdsvägens Industrihotell AB till imponerande höjder. Deras trogna kundkrets vittnar om företagets pålitlighet och exceptionella kvalitet i de tjänster de erbjuder.

Nygårdsvägens Industrihotell AB har inte bara etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden utan har även skapat en arbetsmiljö där kreativitet och professionalism blomstrar. Företagets framgång är en direkt reflektion av det starka ledarskapet och engagemanget från Niclas och Susanne.

Det är med stor glädje och erkännande som vi tilldelar det fantastiska företaget Nygårdsvägens Industrihotell AB och dess inspirerande entreprenörer titeln Länets Entreprenörer 2023! Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och önskar dem fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till Niclas och Susanne Gustafsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Niclas Gustafsson
Org.nr: 556770-7467
Mail: niclas.gustafsson@electec.se
Adress: NYGÅRDSVÄGEN 7 – 662 34 Åmål
Län: Västra Götalands län
nvihab.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *