Vi är stolta att presentera vinnaren av titeln Länets Entreprenör 2023 – Antonia Risberg och Rolf Risberg samt deras företag som har gjort enastående insatser inom psykoterapi och handledning.

Historien började år 2001 när Rolf Risberg startade företaget som psykoterapeut och handledare efter att ha avslutat sin utbildning. Under åren utvecklades företaget med intensivt arbete inom psykoterapi för vuxna, utbildning för blivande psykoterapeuter samt handledning för olika psykiatriska institutioner. Rolf Risberg blev snabbt uppskattad och ansedd som mycket kunnig inom sitt yrke.

År 2014 träder Antonia Simon Risberg in i företaget, en barnpsykiater, psykoterapeut och handledare. Tillsammans har de arbetat med att möta både vuxna och barn, samt engagerat sig i utbildning och handledning. Antonia har också en imponerande bakgrund med chefsbefattningar sedan 1991 och har erbjudit coachning för ledare.

Tyvärr har Rolf sedan 2020 inte kunnat vara lika aktiv i bolaget på grund av hälsoskäl. Trots dessa motgångar har Antonia ensam, och med stor passion, fortsatt att utveckla företaget. Genom konsultuppdrag med neuropsykiatriska utredningar, handledning, och utbildning, samt genom sin egen mottagning, har Antonia gjort betydande insatser inom barnpsykiatri för olika regioner.

Antonia har visat en imponerande drivkraft och engagemang för att göra skillnad för dem som behöver det mest. Hennes arbete sträcker sig över flera regioner, och hon har arbetat med olika organisationer för att erbjuda meningsfull hjälp och stöd.

Stort grattis till Antonia och Rolf Risberg – Länets entreprenör 2023!

VD Rolf Risberg
Org.nr: 556606-6667
Mail: antonia.simonrisberg@gmail.com
Adress: Bystämmogatan 5- 725 91 Västerås
Län: Västmanlands län


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *