Madeleine Brixner, företagsledare för Nybri Aktiebolag, har utnämnts till länets entreprenör och kommer nu att motta ett välförtjänt certifikat för sitt enastående arbete. Bolaget fokuserar på tävling, träning och uppfödning av tävlingshästar, samtidigt som det erbjuder konsultverksamhet inom management, förbättringsarbete, HR och teknikkonsult.

Madeleine inledde sin företagsresa 1989 och har ackumulerat betydande erfarenhet under åren. Hennes starka drivkraft och kärlek till sitt arbete har gjort henne till en framstående entreprenör. Särskilt imponerande är hennes roll som interim konsult och interim chef, där hennes uppdrag har gett betydande effekter både vid projektens uppstart och på lång sikt.

Madeleine Brixner är känd som en ledare som aldrig ger upp och arbetar oundvikligen för att uppnå bästa resultat för sina kunder. Trots att hästverksamheten utgör cirka 25% av företagets omsättning har hon lyckats skapa en balans och framgångsrikt hantera olika aspekter av verksamheten. Certifikatet som länets entreprenör är en hyllning till Madeleine Brixners framstående prestationer och hennes ovärdeliga bidrag till näringslivet.

Stort grattis till Madeleine Brixner – Länets entreprenörer 2023!

VD Madeleine Brixner
Org.nr: 556362-7842
Mail: info@bixi.se
Adress: ÖSTRA VÄGEN 12 – 267 74 Billesholm
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *