Nya Olsson Spår Service AB, grundat och drivet av Jari Olsson, är ett företag med en imponerande erfarenhet och dedikation till att säkerställa högkvalitativa och trygga järnvägar. Företaget etablerades 2015 och har sedan dess varit verksamt inom entreprenadarbeten på och nära järnvägar.

Medarbetarna på Nya Olsson Spår Service AB är alla erfarna och har många års praktisk erfarenhet av spår- och underhållsarbeten vid järnvägar och spåranläggningar. Företaget, som nu har 22 anställda, har byggt upp en stark kompetens inom järnvägsunderhåll och erbjuder sina tjänster till företag inom branschen.

Deras fokus ligger på att säkerställa att järnvägarna hålls i optimalt skick genom olika typer av underhålls- och reparationsarbeten. Utmärkelsen som länets entreprenör är en välförtjänt erkännande av deras betydande bidrag till järnvägsbranschen och deras engagemang för säkerhet och kvalitet i arbetet.

Stort grattis till Jari Olsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Jari Olsson
Org.nr: 559004-9754
Mail: jari@nossab.nu
Adress: Tingshusgatan 4 – 599 31 Ödeshög
Län: Östergötlands län
nossab.nu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *