Det är med stolthet och tacksamhet vi hyllar Jesper Janzén och hela NIKAB-teamet för deras enastående prestationer och underbara samarbete. Deras satsning på att skapa en positiv arbetsmiljö och främja bra teamwork har verkligen gjort NIKAB till en plats där alla trivs och arbetar tillsammans för att uppnå framgång.

Vi vill även hedra minnet av Tim Marklund, en enastående individ och föregångare som VD för NIKAB. Hans mantra “Det löser sig!” präglade inte bara hans liv utan också NIKAB som företag. Tims bidrag har varit avgörande för att forma NIKAB till det framstående företag det är idag. Hans dedikation och inställning har inspirerat och väglett över 50 medarbetare på två kontor och verkstäder i norra Sverige.

NIKAB har inte bara växt snabbt utan har också behållit sin kärna som professionella ja-sägare med en passion för att laga, skapa, bygga och utmana sig själva. Deras engagemang och arbete har skapat förtroende hos stora kunder som SCA, Boliden och Smurfit Kappa, och NIKAB är känt för att snabbt och effektivt lösa problem, både nationellt och internationellt.

Tim Marklunds arv lever vidare i NIKAB:s anda, och vi ser fram emot deras fortsatta framgångar och utveckling. Tillsammans kommer de att fortsätta att vara en pålitlig partner och en positiv kraft inom branschen.

Stort grattis till Jesper Janzén – Länets entreprenörer 2023!

VD Jesper Janzén
Org.nr: 559177-3659
Mail: jesper@nikab.nu
Adress: HAMMARVÄGEN 4 A – 943 36 Öjebyn
Län: Norrbottens län
nikab.nu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *