Peter Andersson, VD för Nordiska Maskinkompaniet AB, är en inspirerande entreprenör som har dedikerat sig till att tillhandahålla exceptionella tjänster inom bygg- och entreprenadbranschen. Bolagets fokus på att köpa, sälja och hyra ut bygg- och entreprenadmaskiner, samt utföra högkvalitativa entreprenadarbeten, har gjort det till en pålitlig aktör på marknaden.

Peter har ett otroligt engagemang och en strävan efter att göra det lilla extra för sina kunder. Det är företagsledare som honom som skapar långvariga relationer och bygger förtroende inom branschen. Vi är glada att tilldela Peter Andersson utmärkelsen som länets entreprenör och önskar honom fortsatt framgång i sina framtida projekt och företagssträvanden!

Stort grattis till Peter Andersson – Länets entreprenörer 2023!

VD Peter Andersson
Org.nr: 556675-5830
Mail: peternmkab@gmail.com
Adress: STÅNGGÅNGSVÄGEN 27 – 811 35 Sandviken
Län: Gävleborgs län
facebook.com/nordiskamaskinkompaniet/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *