Bleart Ugzmajli och Mehdi Ugzmajli, kreatörerna bakom Nordic Bil Begagnade Bilar AB, är verkligen pionjärer inom fordonsmarknaden. Med många års erfarenhet och en djupgående kunskap om olika aspekter av bilindustrin har de skapat en solid plattform för sitt företag.

Nordic Bil står för kvalitet och tillförlitlighet när det gäller begagnade bilar. Deras breda sortiment, som är skräddarsytt för olika kundbehov, är ett testamente till deras dedikation och professionalism. Kundnöjdhet står högt på deras lista, och varje bil som de erbjuder kommer med fulla garantier för att säkerställa kundernas trygghet och tillfredsställelse.

Det är inspirerande att se hur Bleart och Mehdi har gemensamt ägarskap av Nordic Bil, och deras samarbete har verkligen lett till framgång. De båda delar en passion för fordonsbranschen och strävar efter att erbjuda det bästa för sina kunder.

Stort grattis till Nordic bil begagnade bilar AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Bleart Ugzmajli och Mehdi Ugzmajli
Org.nr: 556933-9236
Mail: nordic_bil@hotmail.com
Adress: FÖRMANSLÄNKEN 11 A – 863 41 Sundsvall
Län: Västernorrlands län
nordicbil.nu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *