NOR. ROCK Consulting AB, under ledning av den erfarna entreprenören Morten Martinsen, har med stolthet utsetts till länets framstående entreprenör. Företaget har skapat en imponerande närvaro inom bygg- och anläggningssektorn samt konsultverksamhet inom företagsledning och administration.

Morten Martinsen, som har över 66 års erfarenhet inom branschen och började arbeta med maskiner redan vid 18 års ålder, är en skicklig och kunnig entreprenör. NOR. ROCK Consulting AB fokuserar på sökorden sprängning, betong, stenläggning och grävning, vilket understryker deras specialisering inom dessa områden.

Morten, som innehar alla nödvändiga certifikat och behörigheter, har dedikerat sitt liv till branschen och har därmed etablerat NOR. ROCK Consulting AB som en pålitlig och kompetent aktör. Företagets omfattande erfarenhet och expertis gör dem till en eftertraktad partner för byggprojekt och företagskonsultation.

Vi överlämnar detta certifikat som en hyllning till NOR. ROCK Consulting AB och Morten Martinsen för deras betydande bidrag till branschen. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångar och önskar dem fortsatt nyskapande och framgång inom länets företagarlandskap.

Stort grattis till Morten Martinsen – Länets entreprenörer 2023!

VD Morten Martinsen
Org.nr: 556811-2055
Mail: morten.martinsen@norrock.se
Adress: Lillkvarnvägen 13A – 837 72 Duved
Län: Jämtlands län
https://norrock.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *